LG 2014

                               LIBRI I GARAVE 2014 "


        


         Emri i Garuesit                Data                  Emri i pllumit                      Vlersimet         


 1.        Gyner - Hyseni                         08.03.2014                              Lladik                                       63.3 metra


 2.        Ramadan - Statovci                09.03.2014                         Batak "Kumer"                              80. metra 


 3.       Gyner - Hyseni                         26.04.2014                              Maver                                        56.6 metra


 4.       Fahri - Haziri                            15.06.2014                              Maver                                         56.6 metra 


 5.       Fahri - Haziri                           15.06.2014                                Maver                                        70 metra 


 6.       Besnik - Aliu                            30.08.2014                          Turrec Balosh                             123.3 metra   


 7.       Ramadan - Statovci                03.10.2014                           Kurum Bjaskanat                          60. metra


 8.       Fehmi - Krasniqi                     03.10.2014                           Kumer  ( Batak )                          55. metra 


 9.      Gyner - Hyseni                        11.10.2014                           Kumer ( Batak )                             50 metra


10.     Gyner - Hyseni                        11.10.2014                               Park                                            68.3 metra


11.     Gyner - Hyseni                        11.10.2014                             Lladik                                           72.5 metra


12.     Besnik - Aliu                            01.11.2014                           Alipark                                           50. metra


13.     Gyner - Hyseni                          01.11.2014                           Maver                                           71.6 metra                                      


14.     Gyner - Hyseni                           01.11.2014                           Maver                                          50. metra


15.     Gyner - Hyseni                           01.11.2014                           Maver                                          50. metra


16.     Gyner - Hyseni                            08.11.2014                           Lladik                                          82.5 metra 


17.     Gyner - Hyseni                            08.11.2014                    Kumer ( Batak )                                73.3 metra


18.     Ramadan - Statovci                    23.11.2014                       Maver                                               55. metra


19.     Ramadan - Statovci                     13.12.2014                       Maver                                              60. metra                      


20.     Ramadan - Statovci                       13.12.2014                      Kurum                                           67.5 metra                                                          


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Kommentare zu dieser Seite:
Kommentar von Fahri-Haziri( ), 25.12.2014 um 22:59 (UTC):
Pershendetje shok-antar.te shoqates-LLadika-Pra edhe ky vit ishte nje vit i viteve te suksesit-te kesaj shoqate te shkelqyeshem.jam krenar qe jam pjes e kesaj shoqerie,ju pershendes nga zemra te gjitheve,dhe ju deshiroj,shendet miresi dhe gjidhesi,ne vitin,2015,e inshalla ky vit-2015-esht vit edhe me i sukses,shem i rezulltateve tone.ju persh,nga zemre-klm

Kommentar von:09.11.2014 um 09:47 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Gyner urimee Lena ven pak me shti edhe na najnjo se e ke mush libren nuk po i nxen libra
:D vetem vazhdo me tutje brravo te urojm suksese sa me te mira.....

Kommentar von:04.10.2014 um 17:30 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime nga Stafi i shoqats Lladika Ramadan Statovci dhe Fehmi Krasniqi per resultate te merituara me 03.10.2014 ishalla ne te ardhmen keni fat dhe suksese sa me te mira

Kommentar von:01.10.2014 um 20:08 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Besnik per rrezultat te Arritur STAFI i shoqates nuk i kursen komentet per as kend ishalla te fat e suksese sa me te mira ne te ardhmen

Kommentar von Arsim Aliu( kubi_vlladikahotmail.de ), 15.03.2014 um 08:19 (UTC):
Urime Gyner edhe Dan Statovci per rezultate me dyneka ne liber ju deshiroj suksese sa me te mira ne te ardhmen klm.

Kommentar von Latif - Berisha( latahotmail.de ), 10.03.2014 um 20:39 (UTC):
Urime Gyner edhe Dan per rezultate me Dyneka ishalla i sillni gjith e keni sukses.klm

Kommentar von:05.01.2014 um 01:47 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Ne emer te Stafit shoqata-e-dynekave.de.tl Ju deshiroj antarve te klubit suksese sa me te mira knaqesi ne gara dhe rrespekt ndaj njeri tjetrit deri me tani shoqata jon ka pasur antaret e mrrekullushem dhe do te perpjekum se bashku qe shoqata jon te ka edhe me tutje nje emer pozitiv,si shoqror shtu dhe me rrespekt ndaj njeri tjetrit te perpjekum qe te ket drejtsi edhe me tutje shoqata jon kam bindjen qe ka arritur te mirnjohet ne te gjitha vendet pra si nje shoqat e rregullt dhe me njohori pozitive .... I pershendes te gjith pellumbajtesit ku do qe gjinden me rrespekt...Cima;)Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Ihr Name:
Ihre E-Mail-Adresse:
Ihre Homepage:
Ihre Nachricht: