Fluturime Germany- Kosov

   JU INFORMON STAFI I KLUBIT "VLLADIKA"GERMANY DÜREN


Shkuarja

Kthimi


Fluturim një-drejtim
Fluturim kthyes

February 2011

M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6

February 2011

M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6

Arta Muc, Fra, Prn
FLUTURIMI
DESTINACIONI
NISJA
ATERIMI

JP 157
München — Prishtina
08:35
10:30
4T 2353
Prishtina — Zürich
09:45
12:00
ORARI I FLUTURIMEVE
Fluturimet SOT — 11.02.2011

CALL CENTER 24–ORË


Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

München: +49 (0) 89 97 30 66 42


Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Prishtinë: +381 (0) 38 220 220


Numrat tjerë

© 2010 Kosova Airlines

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum

 

 

 

 

Location de Voitures