Shoqata-meshira.com

 

Takimi i Shejtanit me Jahjanë a.s.

Takimi i Shejtanit me Jahjanë a.s. Erdhi njëherë Iblisi te Jahjai a.s. dhe i tha: "Dëshiroj që të k...

Studim: myslimanët në Evropë 30 milionë

Numri i myslimanëve në Evropë përgjatë vitit 2010 – 2011 është rritur me 17 %, e cila është përqindj...

 • Kontrolli i zemërimit shpëton jetën

  E Merkure 29 Shkurt 2012 22:05
 • Takimi i Shejtanit me Jahjanë a.s.

  E Diel 26 Shkurt 2012 20:18
 • Studim: myslimanët në Evropë 30 milionë

  E Merkure 22 Shkurt 2012 21:36
 • DISPOZITAT E NIJETIT

  E Marte 21 Shkurt 2012 18:46
 • Veprat vlerësohen sipas qëllimeve

  E Hene 20 Shkurt 2012 22:17
 • SIGURIA SHOQËRORE SI NJË NGA OBJEKTIVAT E ISLAMIT

  E Hene 20 Shkurt 2012 21:59
 
 

23.02.2012 Emisioni "Rruga e ndriquar" me Dr Shefqet Krasniqi

PrintojePDF

Karuni dhe këshilla

PrintojePDF

Karuni ishte një njeri që jetonte në kohën e Musait a.s. Të cilit Allahu xh.sh.i kishte dhënë shumë

pasuri por nuk e falënderonte zotin, madje edhe i pengonte njerëzit me të (me atë pasuri).Karuni_dhe_kshilla_shoqata_meshira

Besimtarët e kohës së Musait a.s.

Lexo te plote...

Këshilla e Djaloshit

PrintojePDF

Në kohën kur Omer ibn Abdulazizi u zgjodh për kalif, erdhi delegacione që tia urojnë kalifatin.kshila_e_djaloshit_shoqata_meshira

Erdhi një delegacion nga Hixhazi,i mirëpriti një fëmijë i vogël i cili i kishte rreth nënbëdhjetë vjet.

Lexo te plote...

Ajo kurrë nuk largohet prej motrës së saj

PrintojePDF
Ajo_kurr_nuk_largohet_prej_motrs_s_saj

Gruaja muslimane, e cila njëmend i kupton mësimet islame, nuk mund ta injorojë faktin se Islami, aq sa nxit në dashuri dhe afërsi vëllazërore, aq më tepër ua ndalon vëllezërve dhe motrave për nga feja që ta urrejnë ose ta largojnë njëri-tjetrin.

Lexo te plote...

Mjekime popullore me bazë limoni për shëndetin tuaj

PrintojePDF

limon_550x285

Ka një numër shumë të madh të mjekimeve me bazë limoni, që këshillohet t’i përdorni si mjekime popullore. Lëngu i limonit furnizon trupin me vitaminë C dhe B, si dhe me minerale si: kalciumi, fosfori dhe magnezi. Limoni ka edhe efekt antibakterial.

Lexo te plote...

Info për reklamat

 
 

Flash Hadith

Durimi i demeve qe vine nga grate

013

Durimi i dëmeve që vijnë nga gratë

Muhamedi alejhi selam e duronte dëmin nga gratë e tij. Nganjëherë gratë e tij do të bënin atë që të kthehet prapa në ndonjë çështje, siç kanë thënë njerëzit e dijes. Dhe në një hadith thuhet:

Read more text
 

Ndihmo me Paypal

 
Këtu keni mundësi të ndihmoni Shoqatën përmes Paypal. Allahu ju shpërbleftë
 

Pyete Hoxhen

 
 

Kanali i YouTube

 

1

 

FALJA E NAMAZIT

 

Shkarko Falja e Namazit 2.1

 

LIVE 24h Meka

 

        LIVE 24h Meka

meka

 

Vizitat e faqes

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter Sot 581
mod_vvisit_counter Dje 1077
mod_vvisit_counter Këtë javë 3919
mod_vvisit_counter Javën e kaluar 7444
mod_vvisit_counter Këtë muaj 581
mod_vvisit_counter Muajin e kaluar 25379
mod_vvisit_counter Gjithsej 130463
 

ONLINE

 
Momentalisht kemi 3 mysafirë në linjë