LG 2013

                   " LIBRI I GARAVE 2013 "


                                               " KLUBI LLADIKA NE DÜREN                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


          Emri i Garuesit              Data              Emri i pellumbit               Vlersimi      


1.  Skender - Hiseni data 02.03.2013.        Kumer ( Batak )            75.  metra 


2.  Skender - Hiesni data 30.03.2013            Vlladik                         57.5 metra  


3.  Skender - Hiseni data 30.03.2013         Kumer ( Batak )            66. metra 


4.  Njazi - Truda   data   22.06.2013                   Qilivir                       55. metra 


5. Skender - Hiseni data  13.07.2013                  Qilivir                     66.6 metra 


6. Ramadan - Statovci data  26.10.2013               All                        60. metra      


7. Fehmi - Tahiri    data  09.11.2013                 Maver                         53.3 metra   


8. Kadri - Osmoni data  16.11.2013          Zejtinli ( Turrec)               51.6 metra  


9. Kadri - Osmoni data 16.11.2013           Turrec Bjaskanat            63.3 metra  


10. Fehmi - Tahiri data 17.11.2013              Karamaver                     85. metra     


11. Njazi - Truda data 23.11.2013            Zejtinli ( Turrec )              50. metra  


12. Fehmi - Tahiri  data  30.11.2013              Mavlipark                      70. metra    


13. Fehmi - Tahiri data  30.11.2013                  Maver                          50. metra    


14. Fahri - Haziri  data  01.12.2013                  Teneli                          55. metra  


15. Fahri - Haziri  data  01.12.2013               Maver                             70. metra                         


16. Fehmi - Tahiri data  07.12.2013             Vlladik                            63.3 metra  


17. Fehmi - Tahiri data  07.12.2013          Mavlipark                          95 . metra   


18. Fehmi - Tahiri  data 07.12.2013          Mavlipark                         55. metra  


19.      


20.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Die letzten Kommentare zu dieser Seite:
Kommentar von Bekim Selmani( Bekim.Selmanikosova-dunek.de ), 22.12.2013 um 21:58 (UTC):
Pershendetje shoqata VLLADIKA.Ne emer te shoqates K.D.U. Nga Hamburgu ju urojm Fitusve Fehmi Tahirit per vendin e par dhe te dyt kurse Skender Hysenit per vendt te tret. por gjithashtu i urojm dhe antraet tjer me meritat e tyre dh shum suksese ne vitin 2014. kurse stafit te shoqates Vlladika i urojm bun te mbar, jeni shoqat e mrekullushme vetem perpara. ju pershendet Shoqata K.D.U.

Kommentar von FehmiTahiri( florent2003hotmail.de ), 16.12.2013 um 20:13 (UTC):
URIME SHAMPIONI Bekim remniku dhe tjetrin vit edhe ma mir ishallaaaaaa te pershendes fehmia tung

Kommentar von FehmiTahiri( florent2003hotmail.de ), 16.12.2013 um 19:59 (UTC):
Flm o KIM per keto fjsl te urta e te buta jum munu por i knaqun nuk jam e ne vitin e ardhshem te uroj ty shum sukses dhe ishalla e merr ti venin e par ju pershendes shum faikun besin ty dhe te gjith antarrt e klubit vlladika tung

Kommentar von Kimi( bashkimkacikhotmail.de ), 16.12.2013 um 12:19 (UTC):
Me FAT vendi i tret o Skender Hiseni
Ishalla ne Vitin e ardheshem korr suksese ma te mira se ne ket vit , se e di shum mir qe me ket rezultat qe ke arritur ne ket vit smundesh me kan Aq i kenaqur se te sillin edhe me shum !!! Pershendetje nga Kimi

Kommentar von Kimi( bashkimkacikhotmail.de ), 16.12.2013 um 12:05 (UTC):
Me fat titulli i kampionit vendi i par ne vitin 2013 o Fehmi drenica , se ke luftu si burrat pere me arrit qellimin qe te behesh i pari !
Me Pak fjal , e shum pun kjo e ka tregu serjozitetin Tend ne ket sport!!!
Urine edhe nje her nga zemra ...
Me me ngu mu pej MOS lesho as ne vitet tjera me radh...! Tung nga Kimi.!!!

Kommentar von FehmiTahiri( florent2003hotmail.de ), 09.12.2013 um 21:05 (UTC):
Pershendetje bekim remniku edhe sami shaqiri flm per ftes kysmte klubin vlladika atje e ki ju pershendes leli

Kommentar von Fahri-Haziri( ), 09.12.2013 um 18:13 (UTC):
Pershendetje ne te gjith anetart e klubit te famshem-VLLAGIKA-Posaqerisht atyne qe garuan ne ket vit me suksese.Por edhe atyne qe sgaruan ju deshiroj suksese ne vitin e ardhshem,Tung ju pershendes

Kommentar von FehmiTahiri( ), 07.12.2013 um 18:29 (UTC):
Faleminderit tanve edhe juve ju uroj sucses klubit vlladikes

Kommentar von:07.12.2013 um 15:52 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Fehmi Tahiri per rezultate me krahsjells dynek me 07.12.2013 te uroj rezultate edhe me te mira ne te ardhmen me krehsjells dynek. Ty dhe te gjithve antarve te klubit "vlladika"

Kommentar von Fahri-haziri( sahitihotmail.de ), 25.06.2013 um 08:36 (UTC):
Urime o trudd per fillimin e gares dhe suksesit-e-tash e tutje me shum fat e suksese te deshiroj.nga un.F.Haziri-tung

Kommentar von skenda( ), 01.04.2013 um 21:03 (UTC):
flm shum mustaf dhe njazi si dhe un ju deshiroj juve suksese sa ma te mira ne gara.

Kommentar von Murstafa( ), 31.03.2013 um 10:18 (UTC):
Tung Vllazer iseni Urime per Resultatet. Epellumeve Jenisch shum te fort Kaolin mir

Kommentar von Nijazi-tuda( mentori30live.de ), 31.03.2013 um 08:03 (UTC):
urime urime Skender dhe Gynerne ne rezulltatin e djeshum vetem perpara

Kommentar von skenda( ), 14.03.2013 um 10:35 (UTC):
flm shum fari dhe njazi ju uroj edhe une suksese ne rrotullimin e krasjellsave te kosoves(dyynekve) ju pershendes shum

Kommentar von Nijazi-Truda( mentori30live.de ), 13.03.2013 um 18:07 (UTC):
Urime o Skender dhe Gyner per rezulltatin e aritur me 75metra ju pershendes nga zemra NIJAZI TRUDA

Kommentar von Fahri-haziri( sahitihotmail.de ), 11.03.2013 um 18:53 (UTC):
Urime o skend dhe giner hiseni.e inshalla do te keni suksese me tutje ne ket sport.pershendetje te perzemerta nga un.Tung

Kommentar von skender hyseni( ), 04.03.2013 um 22:47 (UTC):
ju faleminderit arsim dhe bek ju pershendes edhe un e njiherit ju deshiroj edhe juve rezultate te mira njashtu pershendes te gjith vizitoret ne klubin vlladika.

Kommentar von Bekim Selmani( Bekim.selmaniKosova-dunek.de ), 03.03.2013 um 18:31 (UTC):
Pershendetje Skender! Urime per rezulltatin e arritur ne garen e par te keti viti 2013. Te uroj suksese me te mdhaja ne te ardhmen. Pershendetje per gjit Klubin Vlladika. B.S.

Kommentar von skenda( ), 02.03.2013 um 21:04 (UTC):
falenderit arsim ju uroj edhe juve suksese dhe fat ne gara njiherit pershendes te gjith antaret e shoqates vlladika.

Kommentar von:02.03.2013 um 20:54 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Skend per rezultat me 75 metra gjatsi me dynek te uroj fat dhe rezultate sa me te mira me tutje ....

Kommentar von skender hyseni( skender41hotmail.de ), 25.02.2013 um 23:26 (UTC):
Pershendetje të gjithë antaret e shoqates vlladika ,Po në veqanti kryetarin e shqates arsim aliun së bashku me kryesin e re edhe ju uroj bashkpunim sa më të mirë në vitin 2013.Një herit i pershendes edhe antaret e shoqates vlladika .po një ashtu shfrytzoi rastin të ju uroi të gjith antarve shendet e hare edhe në familje .Po tani sa i preket keti sporti ju uroi sukses sa më të mirë në ketë sezon dhe me gjatësi sa më të mdha. Në fund pershendes të gjithve antaret nga skender hyseni

Kommentar von:17.02.2013 um 21:05 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Ju dershiroj Antarve te klubit vlladika nje vit te mbar ne gara suksese sa me te mira, me krahsjells dynek ne vitin 2013 . Kam besimin qe do te ket gara interesante dhe rezultate te mira ne ket vit, ju pershendes te gjith Antaret e klubit vlladika si ashtu shoqatat e krahsjellsve te mirnjohur si pershembull ne web faqe tjera te webit ton...Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Ihr Name:
Ihre E-Mail-Adresse:
Ihre Homepage:
Ihre Nachricht: