LG 2012

                          "LIBRI I GARAVE 2012"


                                                           KLUBI "LLADIKA" NE DÜREN

                   


              

1. Gyner - Hyseni -  - data 03.03.2012   Mavlipark           51,6 metra  


2. Gyner - Hyseni - data 11.03.2012   Zejtinli (Turrec)     53,3 metra  


3. Agron - Hasani - data 24.03.2012  Bardhosh (Bellan)   78 metra


4. Fahri - Haziri -   data 13.05.2012   Alltumbash               52.5metra          


5. Gyner - Hyseni - data 13.05.2012    Mavlipark              56 metra


6. Nderim - Mehmeti - data 13.05.2012 Kumer ( Batak)    54 metra


7. Nderim - Mehmeti - data 02.06.2012   Mavlipark          103,3 metra


8. Nderim - Mehmeti - data 02.06.2012  maver saskanat   55 metra


9. Nderim - Mehmeti - -  data 16.06.2012   vlladik              60 metra


10 Nderim - Mehmeti -   data 16.06.2012  kumer ( Batak ) 80 metra


11. Nderim - Mehmeti -   data 07.07.2012   maver               93.3 metra


12. Nderim - Mehmeti - data 07.07.2012    mavlipark         66 metra


13. Nderim - Mehmeti -   data 07.07.2012  mavlipark         64 metra


14. Gyner - Hyseni -   data 21.07.2012    maver                  80 metra


15. Arsim - Aliu  -  data 08.09.2012      mavlipark              50 metra


16. Xhevat - Gajtani  -  data 08.09.2012     maver             81.25 metra


17. Nderim - Mehmeti  - data 16.09.2012   mavlipark       53.3 metra


18. Hesat - Neziri -  data  23.09.2012     vlladik                  75. metra


19. Hesat - Neziri - data 30.09.2012   Batak   ( Kumer )    106.6 metra  


20. Arsim - Aliu -  data 30.09.2012     Saqin                       138.3 metra 


21. Perparim - Mehmeti 04.11.2012   Mavlipark                77.5 metra   


22. Besnik - Aliu  data 17.11.2012    Maver                         85. metra  


23. Nderim - Mehmeti 01.12.2012     Mavlipark                 103.3 metra


24. Nderim - Mehmeti 01.12.2012         Park                       50 metra


25. Gyner - Hyseni 01.12.2012        Mavlipark                    86.6 metra  


26. Gyner - Hyseni 01.12.2012     Batak ( kumer )              66.6 metra        


27.  


28.


29.


Die letzten Kommentare zu dieser Seite:
Kommentar von basria( ), 07.12.2012 um 22:51 (UTC):
urime gyner pellumat te mir i ke poashtu per te gjith vlen urime suksese peer te gjith

Kommentar von Bajramshah( ), 04.12.2012 um 11:32 (UTC):
Urime Nderim se ne pergjithsi pllumat e tu paskan tregu suksese te mira urime edhe juve tjerve

Kommentar von jetullah ( ), 03.12.2012 um 17:15 (UTC):
urime giner se ike pellumbat super

Kommentar von perpa_ferizaj( ), 17.11.2012 um 17:02 (UTC):
urime o bes e ishalla ma tutje rezulltate, shum mir ka sill urime .

Kommentar von Arsim_Suhodolli( klubi_vlladikahotmail.de ), 21.10.2012 um 18:27 (UTC):
ooo Flm Avni LLapjani te uroj edhe un shum sukese ne te ardhmen te pershendes....

Kommentar von mangupii( nuki123hotmail.de ), 19.10.2012 um 22:21 (UTC):
pershendetje o arsimi si jeni si po kaloni me hobi ,si keni punet a po ju ngojn dynekat shokut vetem para suksese..persh... avni llapi frankfurt........

Kommentar von Arsim_Suhodolli( klubi_vlladikahotmail.de ), 15.10.2012 um 20:08 (UTC):
Flm Skend gjith ashtu te uroj edhe un ty fat,suksese,dhe rrezultate sa me te mira me krahsjells dynek te pershendes....

Kommentar von skenda( skender41hotmail.de ), 13.10.2012 um 11:07 (UTC):
Urime Cim per nji rezultat shum te mir te uroj edhe herave tjera rezultate sa me te mira.

Kommentar von Arsim_Suhodolli( klubi_vlladikahotmail.de ), 10.10.2012 um 18:44 (UTC):
Tung Bekim shum flm per koment qe ke dergua. fjal me vend ashtu esht dhe shum flm qe na vizitove ne garen per dopell po se deshti te pershendes ty dhe te gjith antaret e Shoqates K.D.U

Kommentar von Bekim Selmani( Bekim.selmaniKosova-dunek.de ), 09.10.2012 um 20:30 (UTC):
Pershendetje Arsim. Urime Arsim per rezulltatin e arritur me 138 metra.Me vjen mir qe asht arrit ky rezulltat ne gjermani, asht nji mirnjohje jo vetem per ty por per gjdo pllumbajsit ne gjermani.Vetem vazhdoni keshtu ju uroj pun te mbar dhe suksese ne te ardhmen.Ju pershendet shoqata K.D.U. B.Selmani

Kommentar von F.Haziri( sahitihotmail.de ), 09.10.2012 um 17:54 (UTC):
Urime arsim me rezulltat shum te mir suksese edhe ne te ardhmeren.veq kshtu vazhdo.

Kommentar von Arsim_Suhodolli( klubi_vlladikahotmail.de ), 06.10.2012 um 22:57 (UTC):
Ju flm per komente Perp Agron Fahri ju deshiroj edhe un juve suksese dhe fat me krahsjells dynek

Kommentar von Agron-DFU( ), 05.10.2012 um 21:11 (UTC):
ju uroj arsimit edhe hesatit suksesss po ashtu edhe klubit vlladika i uroj suksess

Kommentar von Perpa-Ferizaj( ), 03.10.2012 um 11:30 (UTC):
ju uroj Hesat Hezirit Arsim Aliut per ni razulltat me 30,09,2012 shum te buker edhe ma tutje ne te ardhemen rezulltate te mira urime

Kommentar von Fahri-Haziri( sahitihotmail.de ), 03.10.2012 um 06:56 (UTC):
Urime heset nezirit dhe suksese hala ma te mira

Kommentar von Gazi( ), 03.10.2012 um 00:09 (UTC):
Urime ooo Arsim shampioni nje rezulltat shum te mir paske arrit, por njo po shoh qe pi kursejkan leptopat gjermant per komplimente atje te juu hehehe klm urime veq vazhdo.

Kommentar von:30.09.2012 um 20:54 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Flm shum shoki Sali Nishori te pershendes semersisht ty dhe te gjith antaret e klubit Mavliparka.fz

Kommentar von Salih Nishori( salihlofi2hotmail.com ), 30.09.2012 um 20:36 (UTC):
u luja Arsim shoqi, hajde urime

Kommentar von Fahri Haziri ( ), 09.04.2012 um 16:21 (UTC):
Urime gyner dhe Agron per rezulltate e arritura veq perpara klubi Vlladikaaaa

Kommentar von Arsim_suhodolli( ), 05.03.2012 um 20:19 (UTC):
Urime Gyner Hyseni per rrezultat ne liber me 03.03.2012 te uroj rrezultate sa me te mira ne te ardhshmen klm...

Kommentar von Fahri haziri( sahitihotmail.de ), 11.01.2012 um 19:08 (UTC):
urime te gjitheve per rezulltate te arritura ne 2011 dhe me shum suksese ne 2012 nga.F:HAZIRI:

Kommentar von Fahri haziri( sahitihotmail.de ), 12.12.2011 um 14:43 (UTC):
urime o agron BABADIMRI:se ja e sille ja se lae.haha urime edhe perpes.edhe te gjithve urime per rezulltatet e arritura nga 2011.vetem perpara.pershendetje.

Kommentar von:11.12.2011 um 17:20 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Perparim dhe Agron Hasani per rrezultatet ne liber me 11.12.2011

Kommentar von perpa_ferizaj( ), 11.12.2011 um 17:16 (UTC):
Urime ,Agron urime ,Fahri urime ,Arsim urime gjith antart e klubi vlladika ne 2011 me 13 plluma ne liber eper 2012 ju uroj suksese te gjithve sa ma mir urime .

Kommentar von nderimi( ), 11.12.2011 um 16:56 (UTC):
URIME O AGRON

Kommentar von perpa_ferizaj( ), 05.12.2011 um 19:08 (UTC):
Faton flm.por edhe ty te pershendes e urime per suksesin 2011 dhe te deshiroj per 2012 ma tutje suksese perpa, dhe nderimi.

Kommentar von Faton K D U( kosovodynekgmx.de ), 04.12.2011 um 17:33 (UTC):
Urime perparim dhe ishalla me suksese mate mira ne vitin e ardhshum prshedetja nga fatoni dhe nderimi

Kommentar von perpa_ferizaj( ), 30.11.2011 um 17:29 (UTC):
o flm. skend po qka me ba si po dojm kaniher spo pershtatet koha po apet mir po edhe ty te uroj sukses .te pershendes

Kommentar von Skender Hyseni( skender41hotmail.de ), 29.11.2011 um 07:10 (UTC):
Urime o perp urime shum buker ka sjell qysh esht kan koha po kur esht pellumbi gjins sja vet eren e as kohen e ishalla herave tjera ma gjat ne emer te klubit ju pershendes te gjithve pllummbajtsit.

Kommentar von perpa_ferizaj( ), 27.11.2011 um 19:21 (UTC):
flm arsim po koha nuk ke epershtatshme me frym,er e madhe se ma gat ishin sjell po fati koha po apet mir sukses.

Kommentar von arsimi( vlladikahotmail.de ), 27.11.2011 um 16:45 (UTC):
Urime o Perparim per rrezultatte 63 m dhe 110 metra te uroj suksese edhe me mira ne te ardhmen kaloni xix tung

Kommentar von:25.11.2011 um 20:19 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Flm Skender dhe Bekim Selmani per koment po edhe juve ju deshiroj suksese te mira ju pershendes juve dhe te gjith kultivuesit te dynekave ku do qe jan.

Kommentar von Skender Hyseni( skender41hotmail.de ), 23.11.2011 um 20:44 (UTC):
Urime o arsim e ne te ardhem te deshiroj suksese te metutjeshum,ju pershemndes ne amer te klubit www.pellumbi-arte.webs.com

Kommentar von Fahri haziri( sahitihotmail.de ), 22.11.2011 um 17:16 (UTC):
flm bekim selmani per koment nuk jan rezulltate te forta por te suksesseshme.sa per fillim po munohemi se valahi boll veshtir mi pshtu kta virana.suksese te deshiroj edhe tye shum nek ket sport.nga F-H-SHtimja.

Kommentar von Bekim Selmani( Bekim.SelmaniKosova-Dunek.de ), 21.11.2011 um 21:31 (UTC):
Pershendetje Per Shoqaten VLLADIKA.Urime shoku krytar Arsim per nji rezulltat te shkelqyshem por gjith ashtu i uroj edhe Nenkryetarit Fahris per rezulltatet e arrtshem deri tasht po edhe ne te ardhmen URIME. Pershendetjet vin nga antaret dhe shoqata Kosova-Dunek.de

Kommentar von Perparimi Ferizaj( ), 31.05.2011 um 12:35 (UTC):
prej 15,06 ne kosov groj per garen e sebadinit(BES) inf. ikini mavliparkafz.ju persh.k.vlladika

Kommentar von:22.05.2011 um 12:22 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

Urime Perp mir shum ka sill dhe dynysh te hatarshum ka pas bataku mir shum veq perpara me ka ardh mir qe e kemi pas nje musafir i cilli mur pjes si vlersues ne klubin VLLADIKA vlersuesi nga klubi BATAK nga MITROVICA Vllaznimi ( PASHA)ka qen prezent me 21.5 2011 ne ora 19:00 urime nga Klubi i Mirnjohur "VLLADIKA"

Kommentar von perpa _ferizaj( ), 28.03.2011 um 20:07 (UTC):
falminderit per komente ,gjithve po edhe juve ju deshiroj suksese te mira me krahsjellsit ne 2011.ju pershendes.

Kommentar von F.shtimjani ( ), 27.03.2011 um 19:14 (UTC):
urime o perp ishalla gjith qeshtu po edhe mamir.tung

Kommentar von:21.03.2011 um 20:14 (UTC)
shoqata-e-dynekave
shoqata-e-dynekave
Offline

urime perparim vetem perparo kurr mos u derzo rrespekt nga klubi vlladika

Kommentar von Salih( ), 21.03.2011 um 11:26 (UTC):
o Përpo urime e veq suksese në të ardhmen

Kommentar von perpa _ferizaj( ), 19.03.2011 um 19:39 (UTC):
flm. o Bashkim per fillim mir asht libra emurr shkrimin ta shofim tash ishalla kem fat e te pershendes flm.....

Kommentar von bashkim bejtullahi( ), 19.03.2011 um 19:13 (UTC):
urime o perparim e suksese ne tarmen vetem vazhdo keshtu UrimeKommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Ihr Name:
Ihre E-Mail-Adresse:
Ihre Homepage:
Ihre Nachricht: