Historiku i Shoqatës

                    historiku i shoqates lladika düren germany
                                                                                       

 
                                                                                   

         Shoqata Lldika u formua ne vitin 2010 Ne                                           Oden e Faik - Kaqikut.


Faik - Kaqiku dhe Sabri Dibrani ishin Pellumbajtes me te moqmit prej nesh, ata beren disa propozime per nje hapje te shoqates per krahsjells dynek  dhe beren disa tregime shum te mira pozitive rreth krahsjellsve dynek. Dhe duke treguar vleren qe e kan Krahsjellsit Dynek, si dhe knaqesit e tyre te perparshme ne Kosov qe i kishin me Krahsjells Dynek dhe shum gjera interasante rreth dynekave . Kshtu qe u mbledhum te gjith Pellumbajtesit nga rajoni i Dürenit dhe vendosum per te hapur Shoqaten...Shoqata u hap ne muajin 03.2010 Me emrin Shoqata Lladika dhe gezon ket Emer sod e asaj dite.... 

  .