Takvimi per Düren

 

                                                

            SHOQATA LLADIKA DÜREN GERMANY

Për Düren ka një listë prej 30 ditësh të Ramazanit, iftar dhe sahur. Ju mund të shikoni shijet që dëshironi të shihni oren e syfyrit dhe oren e iftarit.

 

E mërkurë, maj 16, 2018 Gjermania, Düren Iftar Sa kohë është Gjermania Sa orë keni në Gjermani për ne Düren Ju mund të ndiqni numrin e poshtëm për kohën e Ibrahimit dhe mund të hapni orkestrën kur të vijnë orë iftari. Gëzim, All-llahu e pranoft.


Gjermani, Duren, 2018, ju mund të mësoni nga koha jonë, e cila përfshin një Imam të Ramazanit. Kjo mund të devijohet sipas prindërimit të fesë, meqë koordinatat bashkë-grafik të satirizmit llogariten. Ky fitim është shkaktuar nga procesverbalet e detyrës që punojnë ose punojnë çështjet fetare. Gjithashtu koordinatat gjeografike për koordinatat gjeografike: Gjermania, Duren Sahur dhe Iftar Oraret, orët Ora lokale Grape


Dita e Ramazanit                  Data - Dita Lerja
(Syfyri - Vakti )
Dielli Drek İkindija Akshom ( Iftari vakti ) Jacija
Ramazan 1        16 Maj 2018 - E Merkur 04:04 05:39 13:37 17:44 21:24 22:44
Ramazan 2 17 Maj 2018 - E Enjte 04:03 05:37 13:37 17:45 21:25 22:45
Ramazan 3 18 Maj 2018 - E Premte 04:02 05:36 13:37 17:46 21:27 22:46
Ramazan 4 19 Maj 2018 - E Shtune 04:01 05:35 13:38 17:46 21:28 22:47
Ramazan 5 20 Maj 2018 - E Dielle 04:00 05:33 13:38 17:47 21:29 22:48
Ramazan 6 21 Maj 2018 - E Hene 04:00 05:32 13:38 17:47 21:31 22:49
Ramazan 7 22 Maj 2018 - E Marte 03:59 05:31 13:38 17:48 21:32 22:50
Ramazan 8 23 Maj 2018 - E Merkure 03:58 05:30 13:38 17:48 21:33 22:51
Ramazan 9 24 Maj 2018 - E Ejte 03:57 05:29 13:38 17:49 21:35 22:52
Ramazan 10 25 Maj 2018 - E Premte 03:57 05:28 13:38 17:49 21:36 22:53
Ramazan 11 26 Maj 2018 - E Shtune 03:56 05:27 13:38 17:50 21:37 22:54
Ramazan 12 27 Maj 2018 - E Dille 03:55 05:26 13:38 17:50 21:38 22:55
Ramazan 13 28 Maj 2018 - E Hene 03:55 05:25 13:38 17:51 21:40 22:56
Ramazan 14 29 Maj 2018 - E Marte 03:54 05:24 13:38 17:51 21:41 22:57
Ramazan 15 30 Maj 2018 - E Merkure 03:53 05:23 13:39 17:52 21:42 22:58
Ramazan 16 31 Maj 2018 - E Ejte 03:53 05:22 13:39 17:52 21:43 22:59
Ramazan 17 01 Qeshor 2018 - E Premte 03:52 05:21 13:39 17:53 21:44 22:59
Ramazan 18 02 Qeshor 2018 - E Shtune 03:52 05:21 13:39 17:53 21:45 23:00
Ramazan 19 03 Qeshor 2018 - E Dille 03:51 05:20 13:39 17:54 21:46 23:01
Ramazan 20 04 Qeshor 2018 - E Hene 03:51 05:19 13:39 17:54 21:47 23:02
Ramazan 21 05 Qeshoq 2018 - E Marte 03:51 05:19 13:40 17:54 21:48 23:02
Ramazan 22 06 Qeshor 2018 - E Merkure 03:50 05:18 13:40 17:55 21:49 23:03
Ramazan 23 07 Qeshor 2018 - E Ejte 03:50 05:18 13:40 17:55 21:50 23:04
Ramazan 24 08 Qeshor 2018 - E Premte 03:50 05:17 13:40 17:56 21:51 23:04
Ramazan 25 09 Qeshor 2018 - E Shtune 03:50 05:17 13:40 17:56 21:51 23:05
Ramazan 26 10 Qeshor 2018 - E Dielle 03:49 05:17 13:41 17:56 21:52 23:06
Ramazan 27 11 Qeshor 2018 - E Hene 03:49 05:16 13:41 17:57 21:53 23:06
Ramazan 28 12 Qeshor 2018 - E Marte 03:49 05:16 13:41 17:57 21:53 23:07
Ramazan 29 13 Qeshor 2018 - E merkure 03:49 05:16 13:41 17:57 21:54 23:07
Ramazan 30 14 Qeshor 2018 - E Ejte 03:49 05:16 13:41 17:58 21:55 23:08